به گزارش باشگاه خبرنگاران ازدواج سنت پیامبر مکرم اسلام و عمل کننده آن به این امر مقدس، نصف دین خود را کامل کرده است، تشکیل خانواده و امر مقدس ازدواج برای جامعه ارزش بالایی دارد که این ازدواج به هنگام و به موقع دو هدف اصلی تکامل و ایجاد تعادل در دو جنس زن و مرد خواهد داشت که از برکات مادی و معنوی ازدواج بهرهمند میشوند و آنها را کمتر درگیرآسیبهای اجتماعی میکند، طبق آمار، سن ازدواج بالا رفته که میراث آن مشکلات و خطراتی از قبیل افسردگی، ناامیدی، از دست رفت طراوت و زیبایی زن و مرد، در کشور است.
عباس بهادری در گفتگو با خبرنگار باشگاه گفت: ازدواج آرامشبخشترین مسکن برای زن و مرد در جامعه است و همه افراد چه زن و چه مرد نیاز به آرامش و سکونت در جایی امن دارند که تنها در خانواده سالم ایجاد میشود ومتاسفانه در جامعه ما دغدغه آزار دهنده افزایش سن ازدواج به چشم میخورد.
وی گفت: چون زن و مرد ذاتا تنوع طلب هستند و بعضی از آنان ارضاء غریزه خود را با ازدواج محدود میبینند، تن به ازدواج در سنین نرمال نمیدهند و موقعی ازدواج میکنند که فقط نیاز به یک همدم و پرستار دارند.
این روانشناس مواردی چون خودخواهی، باورهای غلط و متروک شدن ارزشهای معنوی، نفوذ فرهنگ آزادی جنسی غرب، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن هزینههای زندگی، ادامه تحصیل و طولانی بودن آن، افزایش آسیبهای اجتماعی و خانوادگی و طلاق والدین را از علل افزایش و بالا رفتن سن ازدواج مرد و زن در جامعه دانست.
بهادری تحصیلات دانشگاهی را مهمترین شاخصه بالا رفتن سن ازدواج در بین جوانان شهر زیرا با بالارفتن تحصیلات، توقعات شخص از فرد مقابل خودبرای ازدواج بالاتر میرود و به انتخابهای دارای مدرک پایینتر از خود اهمیتی نمیدهند و در نتیجه شانس خود را برای این امر مقدس ازدواج از دست میدهند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای بالا رفتن سن ازدواج جوانان، راهحلهای عملی زیادی وجود دارند که باید سعی کنیم تفکر و شناخت جوانان را عوض کنیم و آنان را از مادیگرایی و سطحینگری، غربزدگی و الگوبرداری از فرهنگ غربی به توجه به خدا و دین مقدس اسلام پیش ببریم میتوان ارزش دانستن همسرگزینی، کاهش تجملگرایی، گسترش فرهنگ قناعت و سادهاندیشی و فراهم کردن شرایط ازدواج آسان تاثیر عمدهای در کاهش سن ازدواج در جامعه داشت.
انتهایپیام/