پروانه کاظمی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: برنامه غذایی کودکان باید متنوع و حاوی 5 گروه غذای اصلی شامل: نان و غلات، میوهها و سبزیجات، شیر و لبنیات،مغزها باشد.
وی افزود: همچنین میتوان به منظور کاهش مصرف نمک از گذاشتن نمکدان در سفره خودداری شود و به جای نمک از چاشنیهایی نظیر: سبزیجات معطر تازه یا خشک شده برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک استفاده کرد.
کاظمی تصریح کرد: از دادن انواع سسهای چرب به کودکان باید خودداری شود. همچنین میتوان از سسهای قرمز به جای سسهای سفید استفاده کرد.
این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: کودکان باید از مصرف سوپهای آماده، سسها و محصولات فرآیند شده مانند همبرگر، سوسیس و کالباس خودداری کنند. همچنین کودکان نباید موادغذایی چرب و یا شور مانند شیرینی خامهای، پفک، چیپس، چوبشور و سایر تنقلات کم ارزش غذایی خودداری شود.
کاظمی همچنین افزود: کودکان میتوانند به جای مصرف چیپس و انواع پفک، از مغزهای بدون نمک، ماست کمچرب، ذرت بدون نمک و سبزیجات خام استفاده شود.
انتهای پیام/