بررسی ها نشان می دهند که موارد ابتلا به کبد چرب در کشور به دلایلی نظیر افزایش بروز چاقی، مصرف بالای قند و چربی و همچنین نبود تحرک و فعالیت بدنی در حال افزایش است.

علی اکبرکاهری فوق تخصص گوارش و کبد،در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  گفت:کبد چرب، رسوب چربی در کبد است که اگر در رابطه با مصرف  الکل باشد به آن کبد چرب الکلی و اگر در اثر تجمع چربی در سلول های کبدی باشد، به آن کبد چرب غیر الکلی می گویند.

وی با اشاره به اینکه میزان شیوع و بروز کبد چرب در  جوامع مختلف تا حدود زیادی با هم متفاوت است، تصریح کرد:در جامعه ما نیز کبد چرب بیماری نسبتا شایعی است که به ویژه در افراد میانسال بروز می کند.

 کاهدی تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که موارد ابتلا به کبد چرب در کشور به دلایلی نظیر افزایش بروز چاقی،‌مصرف بالای قند و چربی و همچنین نبود تحرک و فعالیت بدنی در حال افزایش است.

وی یاد آور شد: درواقع مصرف بیش از اندازه غذاهای چرب و نداشتن  تحرک و فعالیت بدنی، نتیجه ای چاقی و اضافه وزن است که این موضوع به طور مستقیم میتواند موجب ابتلای فرد به کبد چرب شود.

کاهدی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه کبد چرب به طور مستقیم با وزن بدن و چاقی در ارتباط است، لذا با کاهش وزن در یک فاصله زمانی مناسب و برطرف کردن چاقی، می تواند تا حد زیادی از کبد چرب پیشگیری کرد و در مبتلایان به این بیماری از شدت بیماری کاست و به درمان آن کمک کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: کبد ، تغذیه ، چاقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار