فروغ جعفری در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: سالمندان هر جامعه ستونهای اصلی آن به حساب آمده و اینان بودند که با عمری تلاش و کوشش خود بسترهای اولیه کشور را آماده کرده و به جوانان تحویل میدهند.
این کارشناس امور اجتماعی بیان کرد: به علت بالا رفتن سطح بهداشت در کشور وبالا رفتن امید به زندگی افراد، که در زمان به 75 سال و در مردان به 72 سال رسیده است باعث شده که جامعه دچار کهولت و پیری جمعیت شده، که در نتیجه سبب زیاد شدن جمعیت سالمندان درکشور شده که خود این معضلاتی را برای جامعه به وجود آورده است.
جعفری افزود: از مشکلات رایج پیری مسائل اقتصادی و دیگر موارد تحت الشعاع آن مثل هزینههای نگهداری آنان و مبحث بیماریهای ناشی از اقتضای سنیشان باشد، و همچنین به علت کمبود و گرانی دستمزد مدد کاران اجتماعی خصوصا برای کسانی که وضعیت مالی مناسبی ندارند باعث بروز مشکلاتی برای پیران و خانوادههای آنان گردد.
جعفری در پایان خاطر نشان کرد: البته در بحث سالمندان شهرداری اقداماتی نظیر کارت منزلت و اتوبوسهای ویژهای انجام شده و این کافی نیست و باید سازمانهای دولتی و خصوصی نظیر سازمانهای مردم نهاد و بهزیستی عزم خود را برای برطرف کردن مشکلات سالمندان که سرمایههای اصلی این جامعهاند گیرند.
انتهای پیام/