مجید حسن قمی کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میگو حاوی کلسترول است و پیشنهاد میکنیم افرادی که دارای مشکلات افزایش کلسترول و چربیهای خون هستند کمتر مصرف کنند.
حسن قمی افزود:اما در حقیقت اخبار ضد و نقیص شنیده میشود چون تحقیقاتی هم نشان داده است که میگو همانطور که کلسترول بد خون را بالا میبرد موجب بالا رفتن کلسترول خوب هم میشود و این یک هم پوشانی را ایجاد میکند اما از لحاظ تغذیه شاید به این دلیل که ما ایرانیها معمولا میگو را به شیوه سرخ کرده مصرف می کنیم موجب دردسر میشود.
وی اذعان داشت: هر 100 کیلو میگو بیست درصد نیاز به آهن را مرتفع میکند و دارای مقدار قابل توجه ای امگا3 است سرشار از سلینوم است باید گفت که سرانه مصرف میگو در ایران کمتر از نیم کیلو در سال برای هر فرد است در حالیکه آمار جهانی برای هر فرد 10 کیلو در سال است.
انتهای پیام/