دانشمندان به تازگی دریافته‌اند مصرف شیرینی و شکلات و موادی از این دست می‌تواند برای سلامت قلب بسیار مضر باشد اما در میان شیرینی‌ها برخی خطرناک‌تر از باقی مواد هستند.

به گزارش خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران دانشمندان به تازگی دریافته‌اند خوردن شیرینی، شکلات، آبنبات، گز و مواردی از این دست می‌تواند سبب بروز مشکلات قلبی- عروقی در افراد شود.

گفتنی است، دانشمندان علت به وجود آمدن مشکلات قلبی را اضافه وزن ناشی از خوردن مواد شیرین می‌دانند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند علاوه بر رعایت رژیم غذایی در زمینه خوردن مواد چرب و سرخ کرده، افراد باید از خوردن شیرینی و مواد شیرین به میزان زیاد به جهت مراقبت از قلب خود خودداری نمایند.

دانشمندان لیستی از مواد قندی که در صنایع مختلف غذایی به کار می‌رود را منتشر کرده و به افراد در زمینه خوردن آن‌ها هشدار می‌دهند.

از جمله قندهای خطرناک برای بدن، ساکاروز، قند، فروکتوز، قند مالتوز، ملاس و شربت ذرت است.

مصرف شیرینی و شکلات علاوه بر عوارض قلبی، سبب خراب شدن دندان‌ها، مشکلات پوستی، سردرد و بروز افسردگی در افراد نیز می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: شیرینی ، مواد قندی ، قلب ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار