محمود عبادیان که تولد و مرگ را در فروردین ماه تجربه کرد، با گذران دکتری فلسفه کلاسیک آلمان در دانشگاه هامبورگ و اشتغال در امر ترجمه فلسفه را در نقطه‌ای ظریف و باورنکردنی به نویسندگی پیوند داد.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران، که از فعالان عرصه‌های فلسفه و ادبیات به شمار آمده و نامش را در تاریخ این دو علم به نیکی به جای گذاشته در تاریخ یک فروردین ماه سال 1307 چشم بر جهان گشود.

عبادیان پس از گذراندن دوره شبانه روزی در مدرسه‌ای از مشهد و آشنایی اولیه با الفبای فارسی، به گفته خود هیچ تحصیل متوسط و یا ابتدایی منظمی نداشت.

گفتنی است که عبادیان زبان انگلیسی را در "Technique School" گذارنده و پس از آن به آبادان رفت.

وی که تا سال 1333 در آبادان بود، پس از کودتای 28 مرداد به زندان افتاد و پس از آزاد به قید کفیل به چک رفت.

لازم به ذکر است که خالق "پرتره زرتشت" در پراگ با "پروفسور یان ریپکا" آشنا شد و رباعیات را برای این استاد شرق شناس و نویسنده تاریخ ادبیات ایران توضیح داد.

خاطرنشان می‌شود که امروزه از عبادیان که در 12 فروردین سال 1392 دنیا را به قصد جهان باقی ترک کرد آثاری با عناوین "سقراط"، "تولید ناب" با تکیه بر اصول چهارده گانه "تویوتا"، "سقراط: آگاهی از جهل" "درآمدی بر ادبیات معاصر ایران"، "تکوین غزل و نقش سعدی: مقدمه ای بر مبنای جامعه شناختی و زیباشناختی غزلیات فارسی و غزلیات سعدی"، "فردوسی، سنت و نوآوری در حماسه سرایی(مباحث از ادبیات تطبیقی) و "گزیده زیباشناسی هگل" برجای مانده است.


انتهای پیام/ اس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.