افرادی که فشارخون بالا دارند می‌توانند در داروخانهٔ سفره هفت سینشان از سرکه استفاده کنند.

فاطمه حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از سین‌های سفره هفت‌سین سرکه است که از تخمیر انگور به دست می‌آید و سرکه خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و همچنین برای سرکه خواصی مانند جلوگیری از فشارخون و کاهندهٔ کلسترول قائل هستند.

وی خاطر نشان کرد: سرکه با افزایش جذب کلسیم به بهبود استخوان‌سازی در بدن کمک می‌کند و خاصیت ضد قارچی و میکروبی سرکه بر روی مسمومیت‌های غذایی امروزه به اثبات رسیده است.
 
وی عنوان کرد: مجموعه‌ای از آزمایش‌ها نشان داده است که مصرف سرکه به همراه غذا باعث احساس سیری و در نتیجه کاهش مصرف غذا می‌شود.

حسینی گفت: قبل از تولید داروهای کاهش دهنده قند خون، افراد دیابتی برای کاهش قند خون از سرکه استفاده می‌کردند اما مصرف محدود ۲۰ میلی لیتر یا دو قاشق غذاخوری سرکه به همراه غذا یا در طول رژیم روزانه می‌تواند قند خون افراد دیابتی و حتی افراد سالم را کاهش دهد.

وی در خاتمه گفت: مصرف سرکه در برخی افراد می‌تواند تا ۳۰ درصد قند خون را کم کند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار