در سفرهای نوروزی با رعایت چند نکات سالم می‌توانید سلامتی بدنتان را افزایش دهید و اجازه ورود بیماری‌های خطرناک را به بدنتان ندهید.

حسین مرتضوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افرادی که قصد مسافرت در عید نوروز دارند باید در طول سفر دقت داشته باشند تا اصول تغذیه‌ای، بهداشت و ایمنی مواد غذایی را به خوبی رعایت کنند.
 
وی افزود: در طول سفر باید مانند سایر مواقع به طور متناسب، متعادل و متنوع از تمام گروه‌های غذایی استفاده کنید.
 
وی خاطر نشان کرد: در طول سفر حتما به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان شیر و یا ماست استفاده کنید.
 
وی اذعان داشت: نوشیدن آب یخ قرار داده شده در پارچ‌های پلاستیکی یا فلزی ممکن است بیماری‌زا باشد به خصوص برای کودکان خردسال که به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.
 
وی عنوان کرد: هنگام استفاده از غذاهای محلی، از افراد بومی راهنمایی بگیرید، استفاده از غذاهای محلی نیاز به شناخت کیفیت دارد.
 
وی در پایان گفت: ساندویچ را از قبل آماده نکنید چرا که وجود گوجه فرنگی، کاهو یا خیارشور سبب مرطوب شدن ماده اصلی ساندویچ می‌گردد و رشد میکروب‌ها را به سرعت زیاد می‌کند.


انتهای پیام/
برچسب ها: سفر ، تغذیه ، سلامتی ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.