بعضی از افراد به ماهی حساسیت دارند و نباید آنرا مصرف کنند زیرا حساسیت‌ ماهی، حساسیت شایعی است.

دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص انواع ماهی‌ها گفت: ما ماهی را بیشتر به قصد مصرف امگا3 استفاده می‌کنیم بنابراین ماهی‌هایی که حاوی امگا3 بیشتری باشند در اولویت هستند.
 
وی اظهار داشت: ماهی‌هایی که از امگا3 قابل توجهی برخوردار هستند در دریاهای شمالی زندگی می‌کنند از جمله ماهی سالمون، ماهی آزاد، ماهی خال مخالی و قزل آلا که در کشور ما این ماهی بسیار باب است.
 
وی در ادامه گفت: امگا3 دو بخش دارد و EPA و DHA که ماهی‌های مذکور حاوی هر دوی اینها هستند.
 
این متخصص تغذیه گفت: بهترین نوع طبخ ماهی‌ به صورت آب‌پز و بخارپز در تابه‌هایی که نیاز به روغن ندارند است و یا به صورت کبابی که این روش‌ها بسیار بهتر از روشی است که با روغن فراوان طبخ شود.
 
وی در پایان گفت: بعضی از افراد به ماهی حساسیت دارند و نباید آنرا مصرف کنند زیرا حساسیت‌ ماهی، حساسیت شایعی است.


انتهای‌پیام/

برچسب ها: ماهی ، حساسیت ، امگا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار