به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، یک مطالعهٔ منحصر به فرد به تازگی نشان داده است که افرادی که در نزدیکی محل زندگی و یا کار آنها مغازههای فروش فستفود قرار دارد، به نسبت سایر افراد تا ۲ برابر در معرض خطر ابتلا به چاقی قرار دارند.
گفتنی است، مصرف غذاهای حاضری، فستفود و فرآوری شده در طول دههٔ گذشته رشدی ۲۰ درصدی داشته و کارشناسان بهداشتی چاقی امروزه در دنیا را نتیجه خوردن این نوع مواد غذایی میدانند.
پژوهشگران این نتایج را با مطالعه بر روی ۵ هزار و ۴۴۲ فرد بزرگسال در ردهٔ سنی ۲۹ تا ۶۲ سال بدست آوردهاند.
پژوهشگران با انجام نظر سنجی از این دسته از افراد پی بردهاند نزدیکی مغازههای فستفود به منازل و یا محل کار این افراد سبب کمتر شدن تمایل آنها به درست کردن غذاهای خانگی و یا مصرف آنها و در عوض خوردن این نوع غذاها به میزان زیاد میشود، از جمله غذاهای فستفودی که در راس غذاهای مورد علاقه این افراد قرار داشته، چیپس، مرغ سرخ شده، پیتزا و همبرگر قرار دارد.
کارشناسان هشدار میدهند این نوع غذاها به دلیل کالری بالای خود قابل هضم و سوخت و ساز به میزان کافی توسط بدن نیستند و به صورت چربی انباشته بویژه در ناحیهٔ اطراف کمبریج پیدا میکنند که میتوانند سبب انواع بیماریهای قلبی-عروقی و انواع سکتهها در افراد شوند.
پزشکان مصرف غذاهای سالم خانگی را برای حفظ سلامت به افراد توصیه میکنند.
انتهای پیام/