به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ با فرا رسیدن ایام عید و تب و تاب خرید ماهی یکی از عللی که باعث می شود مصرف کنندگان محصولات دریایی هنگام خرید دچار تردید شوند، سالم یا ناسالم بودن این محصول است.
روشهای زیر ویژگیهای ماهی سالم را به شما معرفی می کند:
پوست و فلسها درماهی سالم شفاف است که با شروع فساد به رنگ زرد متمایل می شود،چشم ماهی تازه برجسته و محدب است ولی به تدریج فرو رفته و چروک خورده و کدر می شود، شکم ماهیان تازه سفت و محکم است که در صورت فساد شل و وارفته می شود، گوشت ماهی تازه سفت است بطوریکه از فشار دادن با انگشت جای خالی به سرعت پر می شود، در ماهی تازه فلسها به بدن چسبیده است ولی در ماهی فاسد به راحتی کنده می شود.
انتهای پیام/