وی مدیریت وفراهم نمودن محیط مناسب، تامین امنیت ومایحتاج ضروری مسافران رادر این ایام از مهمترین وظایف مسوولان دانست.
استاندار هرمزگان گفت:اگر کسی نتواند در حوزه مسئولیت خود مسائل را مدیریت کند همه با مشکل مواجه خواهیم شد.
جادری از تلاش ویژه تمامی دستگاه ها برای استقبال از مهمانان نوروزی و آماده سازی استان تشکر کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان نیز از تامین و ذخیره سازی اقلام ضروری به میزان کافی برای نوروز خبر داد.
شیرعلی زاده گفت: برای این امر ،۲ هزار تن مرغ منجمد، ۶۰۰ تن گوشت قرمز، یک هزار تن سیب و ۶۰۰ تن پرتقال خریداری و در سردخانه های استان ذخیره شده است.
وی با اشاره به پیش بینی ورود ۱۶ میلیون گردشگر به این استان در ایام عید گفت:به منظور تثبیت بازار و جلوگیری از نوسانات قیمت، طرح نظارت بر بازار تا ۱۵ فروردین ۹۳با جدیت انجام می شود.