دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ایام نوروز مصرف شیرینی و شکلات نسبت به روزهای قبل افزایش می یابد و این امر باعث چاقی در فرد می شود.
وی افزود: بهتر است افراد در این ایام مصرف شیرینی هایی که حاوی خامه، مربا و مواد چاق کننده هستند را کاهش داده و شیرینی های ساده و خشک را جایگزین کنند تا این مواد قندی باعث چاقی فرد نشود.
وی ادامه داد: با کاهش کالری روزانه می توان میل به شکر و شیرینی را کاهش داد.
نیستانی گفت: باید برای خرید شیرینی های شب عید از نظر طعم، بو و تازگی دقت بالایی داشت زیرا با افزایش تقاضای شیرینی از قنادی ها از ماه ها قبل ممکن است امکان فساد و کهنگی این شیرینی ها بالا برود.
وی خاطر نشان کرد: طعم دهنده های رنگی که در پخت شیرینی های خشک بکار می رود می تواند برای کودکان و سالمندان و همچنین خانم های باردار مضر باشد.
انتهای پیام/