به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران احمد صادقی رئیس سازمان ضمن تشریح فعالیت های انجام شده در حوزههای پیشگیری،آموزش و مقابله به برنامه های موجود برای ارتقای آمادگی شهر تهران در برابر سوانح اشاره کرد.
وی با ارائه توضیحاتی در خصوص فعالیت ستادهای مدیریت بحران در مناطق22گانه و ضرورت تقویت این مجموعه در شهرداری تهران به جایگاه مدیریت بحران در حوزه مدیریت شهری اشاره کرد و گفت احداث یکصد پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران، احداث مرکز مدیریت بحران، احداث ده مجموعه اسکان اضطراری ، ایجاد گروههای مردمی داوطلب واکنش اضطراری محله(دوام) در تمامی محلات از جمله اقدامات انجام شده به شمار می آید.
وی همچنین گفت: ایجاد ستادهای مدیریت بحران در مناطق، نواحی،محلات،مجتمعهای تجاری و مسکونی،ذخیره اقلام امداد و نجات در پایگاههای مدیریت بحران و نصب کانکسهای تجهیزات امداد و نجات در محلات، اجرای برنامههای آموزشی و اطلاعرسانی عمومی ، احداث پایگاههای جدید، طراحی موزه و انجام تحقیقات و مطالعات مرتبط بخش دیگری از اقدامات انجام شده و طرح های در دست
احمد موسوی دبیر کل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی نیز در این بازدید ضمن آشنایی با سامانههای به کار رفته در مرکز فرماندهی ستاد مدیریت بحران شهر تهران ، اقدامات انجام شده از سوی شهرداری تهران را برای ارتقای شاخص ایمنی و مدیریت بحران در شهر تهران مثبت ارزیابی کرد.
وی گفت: موضوع مدیریت بحران کاهش ریسک و آسیبپذیری در برابر زلزله و سوانح طبیعی در شهرها و مناطق جمعیتی کشور به ویژه پایتخت و کلانشهرها از اهمیت زیادی برخوردار است و تمامی سازمانها و نهادهای مسئول باید با یکدیگر در جهت دستیابی به اهداف پیشگیری، آمادگی و مقابله همکاری و تعامل داشته باشند. در این میان نقش شهرداری تهران با توجه به مسئولیت مستقیم در مدیریت بحران و گستردگی و توان بالا، قابل توجه است.
انتهای پیام/