یک کارشناس تغذیه گفت: بهتر است در طول سفر از مصرف سبزی های خام و سالاد در مکان های عمومی خودداری شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

نیلوفر حیدری در خصوص تغذیه در سفرهای نوروزی، اظهار کرد: در طول سفر به رستوران های معتبر که اصول بهداشتی درآن ها رعایت شده مراجعه کنید.

وی افزود: وضعیت بهداشت سالن، دستشویی ها، کارگران و ... تا حدی می تواند معیار سطح بهداشت رستوران باشد.

کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات پاستوریزه  دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست استفاده کنید.

وی افزود: در طول سفر برای جلوگیری از کم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب بنوشید و حداقل روزانه 6 تا 8 لیوان مایعات بنوشید. بهتر است از آب های بسته بندی که سلامت آن مورد اطمینان است استفاده کنید.

حیدری عنوان کرد: برای برطرف شدن نیاز بدن به مایعات آب بهترین نوشیدنی است، همچنین توصیه می شود  تا حد امکان از مصرف آبمیوه های مصنوعی و نوشابه های گازدار پرهیز شود.

حیدری ادامه داد: به منظور جلوگیری از یبوست از میوه ها به عنوان میان وعده مناسب استفاده کنید. 

این کارشناس تغذیه تاکید کرد: به جای مصرف غذاهای سرخ شده، از غذاهای آب پز، کبابی و تنوری استفاده کنید. تا حد امکان از مصرف سوسیس، کالباس و ساندویچ های آماده پرهیز کنید.

وی افزود: در صورت مصرف غذاهای کنسروی قبل از مصرف از سلامت آن ها اطمینان حاصل کنید و در صورت مشاهده برآمدگــی و فرورفتگی از مصرف آن ها خودداری کنید.

وی درپایان  با اشاره به اینکه  صبحانه یکی از مهمترین وعده های غذایی است که برای سلامت و تندرستی افراد اهمیت خاصی دارد، گفت: افراد به خصوص کودکان بهتر است در ایام تعطیل شبها زودتر بخوابند تا صبح بتوانند با شادابی از خواب برخیزند و یک صبحانه کامل شامل مقادیر مناسبی نان، شیر، پنیر و گردو مصرف کنند.

 

برچسب ها: غذا ، تعطیلات ، مناسب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.