بعضی از "ویتامین‌های گروه B" حساس هستند وقتی که برنج را به صورت آبکش استفاد می‌کنیم از بین می‌روند پس بهتر است برنج به صورت کته مصرف شود.

زینب ابراهیمی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برنج سرشار از ویتامین‌های گروه B است.

این ویتامین‌ها محلول در آب هستند و در سوخت وساز بدن نقش مهمی دارند. وقتی که برنج را خیس و یا آب کش می‌کنیم ویتامین‌های گروه B در اثر خیس کردن از بین می روند. علت این امر به دور ریختن آب برنج در زمان آب کش کردن آن برمیگردد.

وی افزود: بعضی از ویتامین‌های گروه B حساس هستند و وقتی که برنج را به صورت آبکش استفاده می‌کنیم از بین می‌روند پس بهتر است برنج به صورت کته مصرف گردد.

این متخصص اظهار داشت: ترشی جزء چاشنی‌های غذای اشتهاْآور است به معنای اینکه باعث می‌شود اشتهای فرد افزون گردد و غذا را بیشتر استفاده کند و در نهایت به چاقی او منجرمی گردد.اما نمی‌توانیم بگوییم که 100درصد به لاغری شخص منتهی می‌شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: برنج ، آبکش ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.