تفاوت زیادی در بین آجیل‌ها وجود دارد و داشتن نکات و آگاهی‌های لازم می‌تواند به شما در خرید بهترین و سالم ترین نوع آجیل راهنمایی کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگارن؛ خیلی‌های در مرحله‌ی اول گول ظاهر خوش رنگ و براق آجیل‌ها را می‌خورند و بر این باورند که آجیل‌هایی که خوش رنگ هستند و قیمت بالایی دارند، مرغوب ترین نوع آن هستند، اما مطالعات جدید نشان می‌دهند آجیل‌های خام و متفاوتی که درصد کمی نمک و رنگ‌های غیر مجاز در تهیه آن‌ها استفاده شده است، جزو سالم ترین و بهترین نوع آجیل‌ها هستند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند بهترین راه برای شناسایی آجیل، چشیدن و خوردن آن است، آجیل نامرغوب مزه و طعم آن کاملا مشخص است.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند هنگام خرید آجیل باید نوع کم نمک آن را خریداری کرد، زیرا این دسته از آجیل‌ها ماندگاری بیشتر و طولانی مدتی دارند وسلامت بدن را تهدید نمی‌کنند.


انتهای پیام/
برچسب ها: آجیل ، کلینیک ، باشگاه ، براق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۲۰:۴۲ ۲۲ اسفند ۱۳۹۲
دستهای خود را تر کنید و آجیل را لمس کنید اگر دستهای شما رنگی شد آجیل مانده و تقلبی است نخرید !