روحالله بیگی در گفتگو با
خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران با اشاره موضوع مالیات در اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: توجه به حلقههای مغفول مانده در اقتصاد که سبب کسب درآمد و رونق چرخههای اقتصادی گردد، مهمترین پایه و اصل در مقوله اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: ظرفیتها و پتانسیلهای بالای صنعتی و اقتصادی در کشور گواه آن است که بدنه اقتصاد ایران در ذات خود دارای تواناییهای بالقوه چشمگیری است که با بالفعل شدن آنها میتوان هم به رونق فعالیتهای اقتصادی در سطح خرد و روزمره یاری رساند و هم باعث افزایش درآمدهای دولت و تسهیل در فرآیند اقتصاد کلان کشور شد.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: در این راستا مالیات و درآمدهای مالیاتی را میتوان به تنهایی از بزرگترین ابزارهای دولت در مسیر اعتلای اقتصاد مقاومتی دانست. تکیه دولت به منابع مالیاتی از یک سو سبب کاهش وابستگی دولت و ملت به منابع زیرزمینی میشود که تنها در اختیار ما نبوده و آیندگان نیز به نوبه خود در بهره گیری از آن صاحب حق و امتیاز هستند.
این نماینده مجلس گفت: از سوی دیگر نیز زمینه ساز پویایی و نشاط در بازارهای کشور و فعالیتهای تولیدی و صنعتی میگردد اما این مسئله زمانی میتواند مایه امیدواری در اقتصاد کشور گردد که نظام مالیاتی ما نظامی کارآمد و موفق باشد.
وی اضافه کرد: خوشبختانه تجربه موفق سازمان امور مالیاتی کشور در طول سالهای اخیر و در زمینه اجرایی شدن قوانین اثربخش و موثری همچون قانون مالیات بر ارزش افزوده و اجرای آزمایشی موفق مراحلی از طرح جامع مالیاتی بیانگر این مهم است که نظام مالیاتی ایران چه در زمینه بهرهمندی از نیروهای نخبه و کارشناس در بدنه اجرایی خود موفق بوده و هم در زمینه بکارگیری از آخرین ابزارها و امکانات به روز دنیا در زمینه نرم افزاری و سخت افزاری از پیشگامان این مسئله در کشور است.
بیگی در پایان تاکید کرد: با توجه به وجود ابزارها و ظرفیتهای بسیار مفید نظام مالیاتی کشور در زمینه افزایش درآمدهای مالیاتی و نیز تجربه موفق اجرایی شدن قوانین و طرحهای جدید مالیاتی در سطح کشور میتوان گفت که یکی از مهمترین زمینهها و شاخصها در خصوص اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در کشور مهیا شده است و با تداوم حرکتهایی از این دست میتوان به شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد مقاومتی و به تبع آن اعتلای نظام اقتصاد ایران چشم امید داشت.
انتهای پیام/