دانشمندان در جدیدترین مطالعات خود دریافتند که ترکیبی از میوه و سبزیجات از بروز بسیاری از بیماری‌های ذهنی و حافظه‌ای جلوگیری می‌کند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ بیماری آلزایمر که رایج‌ترین شکل زوال عقل است با از دست دادن حافظه کوتاه مدت و یادگیری در مشکلات همراه است که دانشمندان در موسسه مطالعات زیست شناسی سالک، کالیفرنیا دریافتند که یک ترکیب معمول از میوه و سبزیجاتی مانند سیب و انگور و توت فرنگی می‌تواند از بیماری آلزایمر پیشگیری کند. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، یک ماده شیمیایی معمولا در سبزیجات و میوه‌هایی مانند توت فرنگی و سیب و انگور یافت می‌شود که مانع از دست رفتن حافظه و کند ذهنی می‌شود. 

گفتنی است، دانشمندان با اضافه کردن ترکیبی منحصر به فرد از این میوه‌ها و سبزیجات به موش مشاهده کردند که یادگیری مهارت‌های آن‌ها در کوتاه مدت افزایش یافته است و حافظه‌شان بهبود یافته است. 

فیستین ماده‌ای است که نقش ویژه‌ای درتقویت مغز و حافظه دارد و یک پروتئین شناخته شده است که از بیماری‌های مغزی جلوگیری می‌کند.
 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار