سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان افزایش عملکرد و بهبود کیفّیت محصولات باغی را از نتایج بهره گیری از کود آلی در باغ می دانند.
وی تصریح کرد: افزایش ظرفیت تبدیل عناصر غذایی خاک و افزایش مواد غذایی در آن با استفاده از کودهای آلی در باغ به اثبات رسیده است.
اسکندری ادامه داد: باغداران کودهای آلی را در افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک بی تاثیرنمی دانند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کاهش حمعیت آفات، جلوگیری از انتشار بیماری ها و افزایش مقاومت در مقابل آفات و بیماری ها را باید از آثار استفاده از کود آلی در باغ تلقی نماییم.