وی افزود: زنان باردار باید از مصرف آب میوههای بسته بندی خودداری و فقط آب میوههای طبیعی و شربتهایی مانند سکنجبین استفاده کنند و حتی الامکان مصرف مایعات حداقل ۱ ساعت بعد از صرف غذا باشد.
این فوق تخصص خاطر نشان کرد: زنان باردار باید در طول این دوران راز مصرف آب یخ و بسیار داغ و نیز گرسنگی طولانی پرهیز کنند.
آبادانی ادامه داد: مصرف بادام، مویز، سیب، گلابی، انگور، انار، انجیر، به، گلابی، توت، خرما و کشمش برای زنان باردار و رشد جنین بسیار مفید است.
وی اظهار داشت: زنان باردار برای رفع یبوست این دوران میتوانند سوپ حاوی سبزیجات مصرف کنند.
گفتنی است زنان باردار نباید از گیاهانی مانند ختمی، پنیرک و بنفشه به عنوان ملین استفاده
کنند.
انتهای پیام/