دیابت اطفال به علت از بین رفتن سلول‌های سازنده انسولین در لوزالمعده بسیار حاد و سریع خود را نشان می‌دهد که علائم آن تکرر ادرار، تشنگی زیاد، کاهش وزن و ضعف و بی‌حالی است.

دکتر جواد بهجتی اردکانی فوق تخصص غدد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در خصوص تفاوت دیابت در کودکان و بزرگسالان گفت: دیابت اطفال به علت از بین رفتن سلولهای سازنده انسولین در لوزالمعده بسیار حاد و سریع خود را نشان می‌دهد که علائم آن تکرر ادرار، تشنگی زیاد، کاهش وزن و ضعف و بی‌حالی است که در این صورت باید به پزشک مراجعه کرد و آزمایشهای لازم انجام شود و اگر قند تائید شد به بیمار انسولین داده می‌شود.  
 
وی اظهار داشت: این نوع دیابت، دیابت تیپ یک یا دیابت کودکان است، ولی گاهی در بزرگسالان نیز دیده می‌شود، به همین علت به آن دیابت تیپ یک گفته می‌شود.  
 
وی در ادامه گفت: دیابت تیپ یک در اطفال به صورت حاد دیده می‌شود و اگر به پزشک مراجعه نشود، ممکن است میزان قند خون به میزان بالایی افزایش یابد و بدن به شدت بی‌آب شده و اسید خون افزایش پیدا کند و گاهی ممکن است منجر به کما و بی‌هوشی شود.  
 
وی در پایان گفت: به علت زندگی شهرنشینی ممکن است دیابت تیپ ۲ یا دیابت بالغین که معمولا در بزرگسالان دیده می‌شود، کودکان نیز مبتلا شوند که معمولا علائم آن بی‌سر و صدا است و علائم خیلی واضحی ندارد.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار