مصرف مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می‌کند و موجب کاهش حساسیت در فصل بهار می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، مصرف هویج و اسفناج سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بروز حساسیت‌های فصلی بهار پیشگیری می‌نماید، تقویت سیستم ایمنی بدن موجب کاهش حساسیت و آلرژی‌های ایجاد شده در فصل بهار می‌شود. 

همچنین در فصل بهار گرده‌افشانی درختان و گل‌ها موجب بروز حساسیت می‌شود که به صورت آبریزش بینی، اختلالات تنفسی، کهیر، خارش و اگزمای مخاطی به صورت تورم و التهاب بروز می‌کند. 

لازم به ذکر است؛ مصرف هویج، ‌اسفناج و سایر سبزی‌های رنگی حاوی بتاکاروتن و آنتی‌اکسیدان‌ها سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیت‌های فصلی جلوگیری می‌کند. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.