با افزایش عوامل خطر، بیماری‌های قلبی و عروقی شیوع پیدا کرده است اما با رعایت نکات تغذیه‌ای می توان از بسیاری از این بیماری‌ها جلوگیری کرد.

دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: امروزه با افزایش عوامل خطر، بیماری های قلبی و عروقی  شیوع پیدا کرده‌اند اما با رعایت نکات تغذیه‌ای می توان از این بیماری‌ها تا سنین بالا پیشگیری کرد.

وی افزود: برای "سلامت قلب" باید میزان چربی مصرفی در کل به کمتر از 30 درصد برسد و کالری روزانه کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: اسیدهای چرب اشباع و ترانس را از رژیم غذایی خود حذف کنید و از روغنهایی که مخصوص سرخ کردن است، استفاده نمایید.

وی تصریح کرد: مصرف آنتی اکسیدان‌ها که در میوه ها و سبزیجات فراوان است، بسیار توصیه می‌شود.

دکتر فرهبخش خاطر نشان کرد: در کنار توصیه های ذکر شده کاهش استرس، افزایش فعالیت فیزیکی و اجتناب از قرار گرفتن در معرض هوای آلوده در جلوگیری از بیماری های قلبی مفید است.


انتهای پیام/

برچسب ها: قلب ، چربی ، کالری ، آلودگی هوا ، روغن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.