مدیرکل امور مقررات ملی ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر در خوزستان یک معماری بومی وجود ندارد در حالی که باید شناسنامه بومی همه شهرهای خوزستان را داشته باشیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ غلامرضا هوایی در اولین همایش استانی مقررات ملی ساختمان در اهواز، اظهار کرد: مهندسی قالب و نقشه مسیر است که می‌تواند در موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی تعریف شود.

وی با بیان این که مهندسی دارای اهمیت بسیار بالایی است، ادامه داد: در کشور هر جایی که برنامه‌ای برای مهندسی در زمینه نانو، هسته‌ای و پزشکی باشد حتما یک نقشه راه در این زمینه طراحی می‌شود و اگر براساس نقشه راه پیش برویم حتما موفق خواهیم بود.

مدیرکل امور مقررات ملی ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه امروزه اهمیت مقررات ساختمان بر کسی پوشیده نیست، اذعان کرد: در اهواز حدود 30 سال گذشته خانه‌هایی وجود داشت که امروز هیچ کس حاضر به سکونت در آن‌ها نیست.

هوایی اضافه کرد: اما در دو سه دهه گذشته حوزه مهندسی ساخت و ساز پیشرفت بسیاری داشته است و همچنین مصالح ساختمانی به سرعت رشد پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مجموعه 21 گانه مقررات ملی ساختمان امروز در دسترس افراد قرار دارد، افزود: این مقررات پس از تصویب قانون نظام مهندسی در سال 1374 توانست مفهوم واقعی خود را پیدا کند و به مرور زمان نیز به طور مرتب به روز شود.

مدیرکل امور مقررات ملی ساختمان وزارت راه و شهرسازی عنوان کرد: بحث بر سر اینکه چه کسی مسئول ساخت و ساز است تاثیر ندارد زیرا در هر شهری مسئول ساخت و ساز شهرداری است.

وی ادامه داد: مشکلاتی که در حوزه شهرسازی، پیاده‌رو‌ها و معابر داریم، را نمی‌توان به سازمان یا ارگان دیگری سپرد در حالی که مربوط به شهرداری است.

هوایی بر لزوم تشکیل کارگروه پژوهشی در شوراهای شهر تاکید کرد و گفت: چرا شورا‌ها روی طرح‌های بومی، افکار بومی و معماری بومی کار تحقیقی و پژوهشی انجام نمی‌دهند؟

وی با بیان اینکه شوراهای شهر خوزستان می‌توانند پیش قراول در حوزه تحقیقی و پژوهشی باشند، افزود: در حال حاضر در خوزستان یک معماری بومی وجود ندارد در حالی که باید شناسنامه بومی همه شهرهای خوزستان را داشته باشیم./س
برچسب ها: شناسنامه ، معماری ، بومی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.