به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، موسوی در همایش واکسیناسیون حجاج و زائران عتبات عالیات گفت: تامین اجتماعی، امنیت، آموزش و سلامت موضوعاتی است که همه کشورهای در مقابل آن مسئول هستند و همواره بحث سلامت یکی از چالشیترین موضوعات بین دولتها است.
وی در ادامه با بیان اینکه سلامت یک موضوع راهبری است افزود: متاسفانه در کشور ما این موضوع به خوبی دیده نشده و در برنامههای توسعه نگرش در مورد سلامت تغییر نکرده است امروز پرداختن به سلامت و ورود به آن به خاطر کاستیهای است که مردم در بخش سلامت با آن مواجه هستند.
دبیر کل جمعیت هلال احمر در ادامه به اعزام کاورانهای سلامت در مناطق محروم اشاره کرد و بیان داشت: در مناطق محروم مردم با حداقل برنامههای پیشگیری و آموزشی محروم هستند این در حالی است که آموزش میتواند از بروز بسیاری از مشکلات و بیماریهای جلوگیری کند.
وی در ادامه افزود: جمعیت هلال احمر مصمم است با همکاری همه بخشهای دولتی در تامین سلامت مردم همکاری کند.
وی در ادامه به فعال بودن 209 مرکز واکسیناسیون جمعیت هلال احمر در سراسر کشور اشاره کرد و بیان داشت: هر ساله حدود یک و نیم میلیون از حجاج و زائران عتبات عالیات در مراکز واکسیناسیون، واکسینه میشوند و انضباط و مدیریت همواره یکی از موفقیتها در پاسخگویی به مراجعه کنندگان بوده است.
موسوی در خصوص نقش آموزش به حجاج و زائران در جلوگیری از بروز بسیاری از بیماریها به ویژه در زمان تشرف افزود: اگرچه واکسینه کردن حجاج و زائران آنان را در مقابل برخی از بیماریها و ویروسها واکسینه میکند اما همواره در حین سفر بیماریها و ویروسهای دیگر سلامت زائران را تهدید میکند که با آموزشهای حتی ساده میتوان این مشکل را مرتفع کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از چنین ظرفیتی منجر به صرفه جویی در بسیاری از منابع میشود.
انتهای پیام/