فاضل اکبری طارمی در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ضمن اشاره به ضرورت فعالیت اصناف در چارچوبهای قانونی تصریح کرد: در حال حاضر 50درصد از واحدهای صنفی شهرستان ملارد بدون داشتن مجوز فعالیت مینمایند که بصورت جدی پیگیر ساماندهی فرآیند صدور مجوز برای اصناف گوناگون را در دستورکار قرار داده ایم .
وی در ادامه افزود: برخی از اصناف فعال در این منطقه فاقد مجوز قانونی هستند که این امر به تبع ضریب احتمال بروز برخی تخلفات را بالا میبرد و بمنظور بهبود وضعیت موجود دستور دادهایم تا سه ماه از صدور هرگونه مجوز برای برپایی اصناف جدید جلوگیری شود تا روند ساماندهی اصناف فعال که فاقد مجوز هستند بصورت کامل پیگیری شود.
فاضل اکبری طارمی در پایان با اشاره به ضرورت تعبیهساز و کاری بمنظور تشویق واحدهای صنفی به پیگیری در جهت اخذ مجوز قانونی خاطرنشان کرد: در همین راستا، اتاق اصناف شهرستان ملارد را مسئول پیگیری طرح فوق نمودیم و امید آن داریم شهروندان نیز نسبت به اخذ مجوز قانونی فعالیت صنفی خویش مبادرت ورزند تا به فضل الهی فعالیتها در حوزه مذکور در فضایی کاملا مدون و قانونمند، پیش رود.
انتهایپیام/