توسط پژوهشگر واحد علوم و تحقیقات به انجام رسید
توسط پژوهشگر واحد علوم و تحقیقات به انجام رسید
به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، فرهاد امانیزاده در این خصوص گفت: با توجه به تولید مواد اولیه پوشش مذکور در داخل کشور این پروژه میتواند پس از طی مراحل صنعتی و دانش فنی به مرحله تولید صنعتی وارد شود. وی با بیان این مطلب که این پژوهش به صورت مقاله ISI درنشریه Polymer International در تاریخ ۲۴ JAN ۲۰۱۴ مورد پذیرش قرار گرفت، افزود: از ماده وینیل استات به روش پلیمریزاسیون امولسیونی، پلی وینیل استات تهیه میشود که مصرف عمده آن به عنوان چسب ویژه چسب چوب به شکل لاتکس غلیظ با ویسکوزیته بالاست.
امانیزاده ادامه داد: از این پلیمر همچنین به عنوان پایهٔ رنگهای ساختمانی به شکل لاتکس استفاده میشود. اما از آنجا که این پلیمر پس از خشک شدن سخت و شکننده است برای رفع آن از مواد نرم کنندهای نظیر دی اتیل فتالات یا دی متیل فتالات استفاده میشود که البته این مواد به مرور زمان از پلیمر خارج شده و پلیمر مجددا شکننده میشود.
وی تصریح کرد: راه دیگر استفاده از مونومرهای نرم کنندهای نظیر دی بوتیل مالئات، اتیلن یا ۱-هگزن و واکنش دادن آنها با وینیل استات است که نتیجه آن منجر به نرمی دائمی پلیمر میشود و حاصل آن پلیمری مقاوم در برابر اشعهuv و خواص مکانیک مناسب بوده، همچنین با توجه به تولید وینیل استات در صنعت پتروشیمی و عدم نیاز به اعمال فشار برای تولید پوشش نهایی این پروژه از توجیه فنی و اقتصادی برخوردار است.
لازم به ذکر است، فرهاد امانیزاده پژوهشگر و کارمند دانشکده نفت (آزمایشگاههای مهندسی نفت) تا کنون دو کتاب تحت عناوین طراحی راکتورهای شیمیایی و کنترل فرآیند در مهندسی شیمی وپلیمر تالیف کرده است.
انتهای پیام/