گیتی بهدادی پور، کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: لاغری همانند چاقی، مشکل آفرین و خطرساز است. کمبود وزن و لاغری عوارضی را مانند ضعف سیستم ایمنی بدن، "پوکی استخوان"، کاهش سطح انرژی و کم خونی را به دنبال دارد.
وی افزود: مهمترین عامل لاغری، عدم دریافت کالری کافی از رژیم غذایی است که به دلایل متعدد، از جمله استرس و مشکلات روحی، حذف یک وعده غذایی، وجود یک بیماری مثل دیابت و "پرکاری تیروئید" ممکن است رخ دهد.
بهدادی پور در رابطه با راهکارهایی برای افزایش وزن تصریح کرد: حتما باید 3 وعده اصلی غذایی و 3 میان وعده دز نظر گرفته شود. بهتر است برای میان وعده از مواد غذایی استفاده شود که با وجود کم حجم بودن، پر کالری هستند.
وی خاطرنشان کرد: بهتر است 3 روز در هفته تخم مرغ میل شود. زیرا تخم مرغ یک ماده غذایی پر کالری و پروتئین است. همچنین بهتر است قبل از غذا سالاد میل نشود. زیرا جلوی اشتها را میگیرد. بهترین زمان مصرف سالاد، در افراد لاغر بعد از غذا است.
بهدادی پور اذعان داشت: روی، یک "عنصر معدنی" است که باعث" بهبود اشتها" میشود. در صورت کمبود دریافت روی، فرد میتواند با مصرف مکمل آن به افزایش اشتها کمک کند.
انتهای پیام/