عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: نارنج به ۲ صورت رسیده و نارس استفاده میشود و نارنج نارس دارای خواص دارویی بیشتری نسبت به نارنج رسیده دارد.
صالحی سورمقی بیان داشت: نارنج محرک هضم، ضد یبوست، محرک انرژی بدن، خلط آور و ضد سرفه بوده و مخصوصا در خلطهای غلیظ و زرد رنگ، آرام بخش است و برای رفع شوکها مفید است.
وی اضافه کرد: از گلهای تلخ نارنج اسانسی گرفته میشود که دارای خاصیت ضد افسردگی و آرام بخش است همچنین اسانس گلهای تلخ نارنج، اسهال مزمن را رفع میکند و برای پوستهای خشک مفید است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: پوست نارنج محرک انرژی، هضم کننده و خلط آور بوده به خصوص در زمانی که خلط آبکی و رقیق است، میتواند مفید باشد.
انتهای پیام/