وی افزود: هنگام تغذیه در بیرون از خانه، در صورت مصرف گوشت قرمز، حتما باید چربیهای قابل رویت جدا شوند همچنین در صورتی که افراد بخواهند کباب کوبیده تهیه کنند باید از گوشت کم چرب استفاده کنند، ماهی کبابی نیز بهتر از ماهی سرخ شده است چون چربی کمتری دارد.
کاظمی تصریح کرد: در کنار غذاهایی مثل چلوکباب که خود حاوی چربی است، از کره استفاده نشود همچنین باید از روغن و نمک کمتری برای تهیه غذا استفاده شود به جای سرخ کردن مواد غذایی نیز میتوان از روش بخار پز کردن و آب پز کردن و یا تنوری کردن استفاده نمود!
این کارشناس تغذیه خاطر نشان کرد: در پیکنیک از مصرف انواع سوسیس، کالباس، و همبرگر خود داری شود همچنین از همراه بردن تنقلات شور و چرب مثل انواع چیبس وپفک و آجیل خودداری و به جای آن از تنقلات سالم تر مثل نخود، کشمش، گندم برشته، مغزهای خام و بدون نمک استفاده شود.
کاظمی اذعان داشت: در پیکنیک، بهتر است به جای نانهای سفید،از نانهای سبوس دار مثل نان سنگک استفاده شود همچنین میتوان به جای سسهای چرب،از چاشنیهای سالم مثل آب لیمو، آب نارنج ، سرکه، روغن زیتون، سبزیهای خشک و ماست کم چرب استفاده نمود.
انتهای پیام/