افشاری در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، درباره طلاق عاطفی که در یک رابطه باعث بی مهری و کم شدن انرژی مثبت در خانواده میشود گفت: افرادی که دچار طلاق عاطفی شدهاند با فاصلهای که از لحاظ روحی و جسمی با یکدیگر دارند خط قرمزهایی را برای هم مشخص کردهاند و هر کدام در خلوت خود دیگری را متهم میکنند؛ درک نکردن صحیح از رفتار و گفتار یکدیگر، نداشتن شناخت کافی از روحیات طرف مقابل و عاقبت بیعلاقگی و سردی نسبت به شریک زندگی خود همه و همه دست به دست هم میدهد تا یک طلاق عاطفی را در زندگی زوجها به وجود بیاورد.
وی تصریح کرد: در این خانوادهها افراد نسبت به خانهی خود حسی که باید داشته باشند، را ندارند.
همهی افراد خانواده به هر نحوی میخواهند زمان کمتری را در خانه سپری کنند؛ جو سرد، بیروح و سکوت خالی از شور و نشاط در خانه حاکم است و این جو همه را فراری میدهد. بچهها در این خانه هیچ حس امنیت و آرامشی دریافت نمیکنند و بیشتر تمایل دارند وقت خود را بیرون از خانه و با دوستان خود بگذرانند.
افشار در پایان خاطرنشان کرد: جامعهی ناامن آمادهی پذیرش این افراد است و متأسفانه این بچهها تمایل به استفاده از مواد مخدر، ارتباطهای ناسالم و انجام کارهای خلاف و غیرعرف نشان میدهند و هم به آیندهی خود و هم به جامعه آسیب وارد میکنند و برخی نیز دچار افسردگی و در خود فرو رفتن میشوند و مسلما چنین فرزندانی برای آیندهی خود و تشکیل یک زندگی جدید هیچ الگوی مناسبی پیش رو نداشته و شاید آنها نیز درآینده دچار مشکل پدر و مادرهای خود شوند.
انتهای پیام/