افزایش قندخون در دراز مدت موجب کمی حافظه و بروز آلزایمر می‌شود.

دکتر مجید مولایی متخصص داخلی و غدد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که افرادی که زیاد شیرینی می‌خورند، زود‌تر از دیگران به فراموشی مبتلا می‌شوند. 

وی افزود: به گفته محققان، اگر میزان قندخون بالا باشد، توانایی به خاطر آوردن اطلاعات حافظه و مغز را از دست می‌دهید. 

این متخصص خاطر نشان کرد: این درحالی است که کاهش میزان قندخون از آسیب‌های‌شناختی که به مرور زمان ایجاد می‌شود جلوگیری می‌کند. 

مولایی اظهار داشت: حتی افرادی که قندخون نرمال دارند، درصورت افراط مصرف شیرینی به فراموشی مبتلا می‌شوند. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.