یافته های جديد دانشمندان نشان می دهند، مصرف روغن زیتون سبب "استحکام استخوان ها" می شود.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان دانشگاه مادرید در طول اجرای پروژه ای دوساله دریافتند، میزان استئوکلسین خون - هورمونی که استخوان ترشح می کند -در افرادی که به کرات روغن زیتون مصرف می کنند بالاتر است.
 
در مطالعه دیگر، محققان دانشگاه آتن، پس از بررسی رژیم غذایی حاوی گوشت قرمز و روغن زیتون که زنان از آن پیروی می کنند دریافتند آنتی اکسیدان‌های موجود در این مواد سبب تقویت "تراکم استخوان" های زنان شده است.
 
آمارهای منتشر شده توسط "سازمان بهداشت جهانی" نشان می دهند، میزان ابتلا به پوکی استخوان در میان شهروندان کشورهای حوزه دریای مدیترانه بسیار پایین است.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.