افزایش تعداد گلبول‌های قرمز در خون را غلظت خون می‌گویند. وقتی خون غلیظ شود، به راحتی درون عروق جریان نمی‌یابد و این امر موجب کاهش خون‌رسانی به قسمت‌های مختلف بدن می‌شود.


حسن ابوالقاسمی، متخصص خون و انکولوژی، درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: غلظت بالای خون در بدن باعث کند شدن حرکت خون در رگ‌ها و در نتیجه خون در رگ‌ها لخته می‌شود و عوارض زیادی را به دنبال دارد.

وی گفت: تنگی نفس، خستگی، عدم تمرکز، سردردهای غیرطبیعی، سرخ شدن صورت سرگیجه و خونریزی از بینی ازعلائم غلظت خون بالا است.

ابوالقاسمی با بیان اینکه احتمال سکته مغزی و قلبی در این افراد بالا است و اغلب دارای فشارخون بالایی هستند، افزود: خوردن غذاهای ناسالم و چرب، استفاده بیش از حد از گوشت قرمز، روغن جامد، چربی‌های حیوانی در کنار استرس زیاد، زمینه افزایش غلظت خون در رگ‌ها را فراهم می‌کنند.

این متخصص هماتولوژی ادامه داد: پرهیز از مصرف دخانیات و دوری از محیط آلوده، نوشیدن مایعات زیاد، مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها، خوردن لبنیات کم چرب و اهدای خون و حجامت، اگر در مراکز بهداشتی و تحت نظر پزشک باشد، به کاهش غلظت خون کمک بسیاری می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: خون ، رگ ، سرگیجه ، غلظت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار