وی در ادامه بیان کرد: در طول جشنواره با برگزاری کارگاههای آموزشی متنوع سعی در معرفی فرصتهای شغلی موجود در بستر صنعت، آموزش روشهای کسب وکار صنعتی، فنون مذاکره و مالکیت فکری و صنعتی به دانشجویان سال آخر کارشناسی و کارشناسی ارشد مینماییم.
این عضو هیئت علمی دانشکده مکانیک، "دانشگاه صنعتی شریف" در رابطه با استقبال صاحبان صنایع از این جشنوارهها اذعان کرد: دانشگاه هرساله با برگزاری دورههای آموزش شاغلین و مدیران صنعت سعی در تشویق این قشر برای حضور در جشنواره مینماید، همچنین به دلیل آشنایی مدیران صنعتی با نخبگان دانشگاهی در طول جشنواره، همواره از این مراسم استقبال میکنند.
وی ضمن اشاره به برگزاری میزگردهای تخصصی با حضور اساتید و صاحبان صنایع بیان کرد: نمایشگاهی نیز باحضور فارغالتحصیلانی که وارد فضای کاری شدهاند برپا میشود که در آن مدل کسب و کار و ایدههای شغلی موجود معرفی و تشریح میشود.
همچنین میزگردهای تخصصی اساتید و صاحبان صنایع تا به حال دستاوردهای قابل قبولی از جمله عقد تفاهم نامههای همکاری را درپی داشته است.
وی در پایان به نقش مرکز رشد فناوریهای پیشرفته شریف و مرکز کارآفرینی شریف در برگزاری جشنواره اشاره نمود و از مدیریت این مراکز قدردانی نمود.
انتهای پیام/