پوست اولین سپر دفاعی بدن است و احتمال آسیب دیدگی آن از سایر ارگان‌ها بیشتر است. بنابراین محافظت از آن دقت بیشتری را می‌طلبد.

دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سلامتی پوست از نظر تغذیه به معنی این است که پوست شاداب باشد و حالت بی‌حال و بی‌رنگ نداشته باشد و باید مواد غذایی مصرف شود که برای سلول‌های پوست مفید باشد. 

وی افزود: استفاده از ویتامین‌های محلول در چربی در عملکرد پوست نقش مهمی دارند که این ویتامین‌ها در گوجه و هویج بسیار زیاد است. 

وی ادامه داد: املاحی مثل روی، پتاسیم و منیزیم در سلامتی پوست نقش بسزایی دارند که با استفادهٔ روزانهٔ سالاد و سبزی خوردن در وعده‌های غذایی این املاح تامین می‌شوند. 

وی تصریح کرد: استفاده از ویتامین c که حاوی آنتی اکسیدان است، برای جلوگیری از آسیب پوستی بسیار مفید هستند که با مصرف ۳ تا ۴ واحد میوه در روز این ویتامین به بدن می‌رسد. 

دکتر فرهبخش خاطرنشان کرد: مصرف میزان کافی از آن به اندازهٔ ۱۲ تا ۸ لیوان در روز به شادابی پوست کمک می‌کند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: پوست ، تغذیه ، گوجه ، ویتامین ، آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.