دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سلامتی پوست از نظر تغذیه به معنی این است که پوست شاداب باشد و حالت بیحال و بیرنگ نداشته باشد و باید مواد غذایی مصرف شود که برای سلولهای پوست مفید باشد.
وی افزود: استفاده از ویتامینهای محلول در چربی در عملکرد پوست نقش مهمی دارند که این ویتامینها در گوجه و هویج بسیار زیاد است.
وی ادامه داد: املاحی مثل روی، پتاسیم و منیزیم در سلامتی پوست نقش بسزایی دارند که با استفادهٔ روزانهٔ سالاد و سبزی خوردن در وعدههای غذایی این املاح تامین میشوند.
وی تصریح کرد: استفاده از ویتامین c که حاوی آنتی اکسیدان است، برای جلوگیری از آسیب پوستی بسیار مفید هستند که با مصرف ۳ تا ۴ واحد میوه در روز این ویتامین به بدن میرسد.
دکتر فرهبخش خاطرنشان کرد: مصرف میزان کافی از آن به اندازهٔ ۱۲ تا ۸ لیوان در روز به شادابی پوست کمک میکند.
انتهای پیام/