نوع چربی موجود در ماهی مانند مواد گیاهی است، بنابراین تا می‌توانید ماهی بخورید، چرا که هیچ ضرری برای بدن ندارد.

سیمین عسگری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ماهی دارای ارزش غذایی بالایی است و اگر دسترسی به ماهی تازه نیست، می‌توان از کنسرو آن استفاده کرد. 

وی افزود: نوع چربی موجود در ماهی مانند مواد گیاهی است و مصرف بالای آن ضرری برای انسان ندارد، همچنین دارای اسید‌های چرب امگا ۳ است که برای سلامت انسان مفید است. 

وی با بیان اینکه مصرف حداقل ۲ وعده در هفته توصیه می‌شود، گفت: ماهی دارای منبع پروتئین، آهن، ویتامین آ و ب است و ماهی و فرآورده‌های آن حداقل ۲ بار در هفته توصیه می‌شود. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: کنسرو ماهی می‌تواند تا حدودی جایگزان ماهی تازه باشد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: ماهی ، چربی ، امگا3 ، آهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار