معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگ، صنایع دستی و گردشگری گفت: امامزادگان و بقاع متبرکه کشور از لحاظ گردشگری پرجاذبه و مورد رجوع بسیاری از مسلمانان داخلی و خارجی هستند.

به گزارش   خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، مسعود سلطانی‌فر ضمن بیان این مطلب گفت: واقعیت این است که این اماکن متبرکه از چند جهت اهمیت دارد اول اینکه جز میراث گرانبهای ما به شمار می‌رود و گویای تاریخ باشکوه ایران هستند و دوم این که دارای هنر معماری اصیل ایرانی هستند.
 
وی ادامه داد: احیای وقف یکی از راهکارهای مهم تحقق عدالت در جامعه است، لذا در زمانی که استاندار استان مرکزی بودم اولین استاندار کشور بودم که ستاد احیای موقوفات را راه اندازی کردم که با این کار می‌توان قدم‌های زیادی برای تعمیق باورهای دینی مردم برداشت.
 
سلطانی‌فر تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 200 هزار سایت و بیش از یک میلیون بنای تاریخی در کشور داریم که باید اماکن را شناسایی و ثبت کنیم و مواردی که امکان پذیر است با استفاده از مشارکت بخش خصوصی و اوقاف مورد بهره‌برداری قرار دهیم.
 
رئیس سازمان میراث فرهنگی تاکید کرد: امروز 3 هزار و 387 مکان و بنای مذهبی ثبت شده در فهرست آثار تاریخی داریم که 947 مکان آن مربوط به بنای امامزادگان، 119 حوزه علمیه و بقیه مربوط به مسجد، مصلا و حسینیه‌هاست و جالب است که از این عدد بزرگ 180 بنا به سایر ادیان الهی است.
 
وی خاطر نشان کرد: به مردم اعلام می‌کنیم که تعداد بناهای تاریخی و سایت‌های زیادی برای شناسایی و ثبت داریم و برای ثبت آن‌ها ده‌ها سال زمان و هزاران میلیارد تومان بودجه لازم است و نمی‌توان فقط با امکانات دولتی این کار را انجام داد، لذا باید از کمک بخش خصوصی هم استفاده کنیم.

انتها‌‌ی‌پیام/

برچسب ها: وقف ، میراث ، فرهنگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار