روز هشتم جشنواره جمعاً پنج فیلم در سالن اصلی کاخ جشنواره روی پرده می رود که در میانشان نام آثار فیلمسازان مطرحی چون داریوش مهرجویی، سعید سهیلی و کیانوش عیاری به چشم می خورد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، روز شنبه در سینمای رسانه ها فیلمهایی جنجالی روی پرده خواهد رفت؛ از اثر تازه مهرجویی گرفته تا فیلم کنجکاوی برانگیز سعید سهیلی و البته فیلم توقیفی کیانوش عیاری.

فیلم اول: اشباح/ داریوش مهرجویی

تازه ترین فیلم داریوش مهرجویی بنابر برخی شنیده ها قرار است فاصله گرفتن این فیلمساز از ساخته های سال های اخیر و بازگشت به سینمای سالهای دورش باشد. اتفاقی که اگرچه در ظاهر یک عقب گرد است اما بسیاری از دوستداران مهرجویی را به این فیلم تازه امیدوار کرده است.

اشباح فیلمی بود که پس از رد چند فیلمنامه مهرجویی در اداره نظارت و ارزشیابی دولت دهم بالاخره مجوز ساخت گرفت و مقابل دوربین رفت.

فیلم داستان تیمسار سلیمانی و همسرش است که در روابط خود به بن بست مي رسند، تلاش هاي وكيل خانواده براي بهبود اوضاع زندگي آنها بي نتيجه مي ماند، سالها بعد گناهان تيمسار گريبان مازيار (پسر جوانش) را مي گيرد و مسير عشق و زندگي او را دشوار مي سازد.

فیلم دوم: حق سکوت/ محمدهادی ناییجی

یکی دیگر از محصولات حوزه هنری در جشنواره سی و دوم است که ساخت آن را کارگردانی جوان برعهده داشته و در بخش نگاه نو جشنواره حضور دارد. "حق سکوت" به کارگردانی محمدهادی نائیجی نام دیگری در شناسنامه تولید خود دارد که حاصل کار را کنجکاوی برانگیر می کند. حضور سیدرضا میرکریمی در مقام تهیه کننده می تواند این فیلم را به بهانه ای برای تکرار خاطره خوش تماشای دو فیلم "خسته نباشید" و "تاج محل" در جشنواره سی و یکم، در این دوره از جشنواره تبدیل کند.

"حق سکوت" داستان یک روحانی و چالش‌های پیش روی او در موقعیتی خاص را به تصویر می‌کشد.

فیلم سوم: کلاشینکف/ سعید سهیلی

پس از فیلم جنجالی "گشت ارشاد" حالا کم نیستند کسانی که در انتظار فیلم تازه کارگردان آن فیلم باشند. سعید سهیلی فیلم "کلاشینکف" را چند ماه بعد از فروکش کردن حاشیه های فیلم قبلی اش کلید زد.


در این فیلم از حضور بازیگران تازه ای همچون  فرهاد اصلانی، رضا عطاران و جواد عزتی بهره برده است و همین ویژگی می توان باعث استقبال مخاطبان جشنواره از فیلم شود.
فیلم "کلاشینکف" داستان جوان سربازی است که خواهرش مورد اذیت و آزار اشخاص ناشناسی قرارگرفته، با اسلحه‌ای که همراه دارد پست نگهبانی‌اش در بانک را ترک می‌کند.

فیلم چهارم: خانه پدری/ کیانوش عیاری

پس از سه سال انتظار عیاری بالاخره توانست فیلم تازه اش را سرسلامت از خان ممیزی عبور دهد و به اکران برساند. فیلم خانه پدری که در آغاز با حمایت موسسه ناجی هنر وابسته به نیروی انتظامی کلید خورد، پس از ساخت مقبول مسئولان این نهاد قرار نگرفت و چالش بر سر اکران عمومی آن آغاز شد.

از طرف دیگر اداره نظارت و ارزشیابی ارشاد در دولت گذشته هم حاضر به کوتاه آمدن درباره نمایش برخی صحنه های فیلم نبودند و امکان اکران آن را منوط به حذف آن صحنه ها کردند؛ صحنه هایی که عیاری بر نقش اساسی آن ها در فیلم تأکید داشت.

حالا خانه پدری بدون حذف یک پلان در جشنواره سی و دوم رونمایی می شود و به رغم حضور دربخش خارج از مسابقه قطعاً با استقبال مواجه خواهد شد. مهران رجبی، مهدی هاشمی و شهاب حسینی از بازیگران اصلی فیلم سینمایی "خانه پدری" هستند.

فیلم پنجم: خانوم/ تینا پاکروان

تنها فیلم امین حیایی در جشنواره امسال است که کارگردانی آن را تینا پاکروان برعهده دارد. پاکروان پس از کارگردانی چند تله فیلم حالا برای ورود به سینمای حرفه داستانی اجتماعی را انتخاب کرده است.

فیلم داستان سه زن در نقاط مختلف تهران را روایت می کند که شرایط زندگی آن ها از شمال تا جنوب شهر متأثر از شرایط اجتماعی با یکدیگر تفاوت هایی دارد و روایت همین تفاوت ها بدنه اصلی فیلم را تشکیل می دهد.

شقایق فراهانی، سیامک انصاری، اشکان خطیبی، اندیشه فولادوند و پانته‌آ پناهی‌ها در کنار امین حیایی در این فیلم ایفای نقش می کنند. حضور کیمیا حسینی که با حضور در فیلم "جدایی نادر از سیمین" به شهرت رسید هم به عنوان بازیگر نوجوان در این فیلم می تواند جالب توجه باشد.

برچسب ها: وبگردی ، فیلم ، جشنواره ، فجر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.