تبارک سبحانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: پیش از پیروزی انقلاب در بعضی از روستاهای 500 خانواری، یک دانشجو هم وجود نداشت.
وی، کمیته امداد امام خمینی )ره) را یک نهاد مردمی برشمرد که در همان سالهای نخست تشکیل، حدود 70 درصد از بودجه اش توسط مردمتأمین می شد و مردم به صورت خود جوش به این نهاد کمک کرده و می کنند.
سبحانی با بیان اینکه هر جا مردم شرکت و حضور داشته باشند، موفقیت قطعی است، افزود: به ویژه در امور اجتماعی احساس شد که اگر نیازمندی از سوی مردم شناسایی و به مسجد و معتمد محل معرفی شود و بیشتر مساجد بدون اینکه جایی اعلام کنند، کمک های زیادی به نیازمندان می کنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران با تأکید بر اینکه شناسایی تمام محرومان و نیازمندان منطقه توسط مددکاران کمیتهامداد امکان پذیر نیست، افزود: مساجد و معتمدان محله ها شناخت بیشتری به ساکنان محله دارند و بسیاری از افراد مشکل و دغدغه خاطر خود را با ائمه جماعات مساجد مطرح می کنند.
وی ادامه داد: هدف از تشکیل شبکه های نیکوکاری، هم افزایی، جلوگیری از تکرار دریافت کمک ها توسط برخی از افراد سودجو و مهم تر از همه کمک به نیازمندان واقعی است.
سبحانی هدف دیگر تشکیل شبکه های نیکوکاری را مدیریت انفاق ها و کمک های خیران و افراد نیکوکار خواند و افزود: همکاران ما در مجموعه کمیته امداد امام خمینی (ره) و شبکه های نیکوکاری باید طوری عمل کنند کنیم که کمکها به اهلش برسد.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران، وجود مشاور و مدد کار زن را از دیگر مزایای شبکه های نیکوکاری برشمرد.
وی ادامه داد: بسیاری از زنان بی سرپرست و سرپرست خانوار نمی توانند مشکلات اقتصادی و معیشتی خود را نزد مردان بیان کنند و با وجود مدد کاران زن در شبکه های نیکوکاری، این مشکل نیز برطرف می شود/ش ك.