بهره برداري از 93 طرح شبكه هاي توزيع برق مازندران با هزينه اي بيش از 57ميليارد و 450 ميليون ريال در دهه فجر آغاز شد .

مديرعامل شركت توزيع برق مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساري ؛گفت : افزايش پايداري در شبكه هاي توزيع ، ظرفيت سازي براي پذيرش مشتركان جديد ، اصلاح و بهينه و تقويت شبكه ، رفع حريم از اهداف اين طرح ها است.

جعفري افزود : براي عمليات اجرايي اين طرحها 30 هزار و 11 متر شبكه فشار متوسط و 16هزار متر شبكه فشار ضعيف و 98 دستگاه پست و تابلوي توزيع با ظرفيت 18 هزار و 420 KVA ساخته شده است و 62 روستا و 15 هزار و 356 خانوار از نعمت اين پروژه‌ها بهره مند مي شوند .

وي تصريح كرد: از اين تعداد طرح ، 16 طرح در ساري ، 7 طرح در بابل ، 16 طرح در قائمشهر ،16 طرح در آمل ، 15 طرحدر بابلسر، 5 طرح در فريدونكنار ، 6 طرح در مياندرود ، 4 طرح در جويبار ، 3 طرح در نكا ، در سوادكوه و گلوگاه هر كدام 2طرح و يك طرح در بهشهر به بهره برداري مي رسد .

مازندران يك ميليون و 127 هزار و 765 مشترك در حوزه توزيع برق دارد.

انتهای پیام/ز
برچسب ها: توزیع ، برق ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.