یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد اسانس‌های موجود در غذا‌ها و رنگ دهنده‌های طبیعی باعث آسیب دیدن هوش و اعصاب می‌شوند.

 به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، اسانس‌های موجود در غذا‌ها باعث تحریک سیستم عصبی بدن می‌شوند و علاوه بر افزایش انرژی کاذب در ما باعث به وجود آمدن هوش هیجانی نیز می‌شود. 

 در صورت استفاده بهینه از اسانس‌های طبیعی مصرف مواد شیمیایی کمتر می‌شود و وجود ترکیب‌های ضد میکروبی در اسانس‌های طبیعی باعث می‌شود عفونت‌ها، رشد قارچ‌ها در بدن محدود و کنترل شود اگر اسانس‌های طبیعی مطابق با دستور پزشک مورد استفاده قرار بگیرند می‌توانند به عنوان دارو از بیماری‌ها پیشگیری کنند و باعث تقویت هوش هیجانی شوند. 

 نتایج مطالعات نشان می‌دهند اسانس‌های طبیعی حاوی ماده‌های طبیعی خالصی از گل‌ها و ریشه برخی از گیاهان دارویی گرفته می‌شوند و در صورت استفاده صحیح و بهترین و سریع‌ترین موثر‌ترین راه برای درمان بیماری‌ها هستند. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار