
محمد گرجی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان با اشاره به اینکه در تولید محصول پسته سالم ازهیچ نوع سموم شیمیایی استفاده نمی شود، افزود: زیر نظر کارشناسان کشاورزی برای تقویت این محصول از کود شیمیایی به مقدار کم استفاده می شود.
وی ارقام محصول پسته در این شهرستان را شامل: اکبری،کله قوچی، احمدآقایی و فندقی عنوان و خاطرنشان کرد: در هر هکتار به طور متوسط یک و نیم تن پسته سالم برداشت می شود.
گرجی با اشاره به اینکه کشاورزان این منطقه از طرح پسته ی سالم استقبال خوبی دارند ، تصریح کرد: ایجاد مدیریت واحد در اراضی خرده مالکی پسته، ارتقای اطلاعات فنی کشاورزی باغداران و الزام به مشاوره با کارشناسان بخش کشاورزی هنگام سم پاشی راههایی برای جلوگیری از مصرف بیرویه سموم کشاورزی در باغ های پسته است.
وی سموم اندوسولفان و آمیتراز را از جمله سمهای حذف شده از چرخه ی تولید پسته طی سالهای گذشته عنوان و تأکید کرد: کشاورزان نباید در تولید محصول خود از سموم شیمیایی استفاده کنند.
گرجی استفاده از کودهای ازته، پتاسه و سوپرفسفات را برای تولید پسته ی سالم پیشنهاد کرد.
یادآور می شود: در تولید پسته ارگانیک از هیچ نوع سموم و کود شیمیایی استفاده نمیشود، اما در تولید پسته سالم تنها از کود شیمیایی به مقدار کم زیر نظر کارشناسان استفاده میشود./ز