به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ افراد اگر توجه ویژه به غذاهایی که مصرف میکنند نداشته باشند میتوانند در "درجه حرارت بدن" خود اختلال ایجاد کنند.
1- ماهی
ماهی و "مکملهای امگا3" سرشار از "مواد پروتئینی" و ویتامین است که سبب افزایش درجه حرارت بدن میشوند و بهتر است در زمستان جزو غذاهای مصرفی باشند.
2-سیر
سیر سرشار از آنتیاکسیدانهای ضروری است که خوراکی ضد "آنفلوآنزا" نیز معرفی شده است ومیتواند با گرم کردن بدن از احساس سرما جلوگیری کند.
3- پرتقال
مشهورترین میوه زمستانی است که "ویتامینC" موجود در آن علاوه بر شادابی و طراوت پوست میتواند از سرماخوردگی جلوگیری کند و اعضای بدن را گرم نگه دارد.
نتایج مطالعات نشان میدهند، کلم و پسته از دیگر خوراکیهای زمستانی هستند که در روزهای سرد سال احساس گرما در بدن ایجاد میکند و در زمانهای سرماخوردگی که بدن احساس سرما و لرز میکند با مصرف این خوراکیها میتوان علاوه بر پایین آوردن درجه بدن(تب) احساس گرما در "عضلهها" و "ماهیچههای بدن" را نیز احساس کرد.
انتهای پیام/