دانشجویان انگلیسی در لندن تظاهرات کردند و بازنگری در رویکرد آموزشی کشورشان را خواستار شدند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازشبکه تلویزیونی پرس تی وی، دانشجویان یکی از معتبرترین دانشگاه های انگلیس روز گذشته تظاهرات کردند. این تظاهرات لندن در اعتراض به وضعی بود که دانشجویان آن را فقدان دموکراسی و استثمار نهادهای دانشگاهی در انگلیس می خواندند. مسئولان دانشگاه لندن اخیرا اقداماتی صورت داده اند که با اعتراض دانشجویان مواجه شده است. دانشجویان این دانشگاه معروف انگلیسی اعلام کرده اند به تظاهرات خود تازمان محقق شدن خواسته هایشان ادامه خواهند داد. یکی از خواسته های دانشجویان معترض این بود که حق برپایی تظاهرات و تجمع در محوطه دانشگاه برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه احیاء شود. این درحالی است که مسئولان دانشگاه لندن چندی پیش ، برپایی هرگونه تظاهرات و تجمع را در محوطه دانشگاه ممنوع کردند. معترضان می گفتند باید دانشجویان بتوانند در نحوه اداره دانشگاه خود اظهارنظر کنند. 

یکی از  دانشجویان معرض در تجمع  دیروز در این دانشگاه گفت: دانشجویان دوران کارشناسی حدود نه هزار پوند شهریه می پردازند. براورد می شود دانشجویانی که با مدرک کارشناسی از دانشگاه فارغ التحصیل می شوند به هنگام فراغت از تحصیل حدود پنجاه هزار پوند بدهی داشته باشند. آمار و ارقام موجود نشان دهنده کاهش یازده درصدی ثبت نام در دانشگاه های انگلیس است که یکی از علل آن نیز شهریه بالای تحصیل است.

دانشجویان انگلیسی می خواهند مسئولان دانشگاهی به خواسته های آنها توجه بیشتری داشته باشند. آنها می گویند برخورد با دانشجویان باید عادلانه تر باشد. البته این خواسته دانشجویان انگلیسی فقط برای خودشان نیست بلکه می گویند باید با کارکنان دانشگاه نیز برخورد منصفانه تری باشد بطوریکه حقوق و مستمری بازنشستگی آنها افزایش یابد. روز گذشته شماری از کارکنان دانشگاه لندن نیز در این تظاهرات شرکت داشتند.

آلبرتو دورانگو از فعالان کارگری در این تظاهرات گفت: پیام تظاهرات امروز این است که برخورد مسئولان دانشگاه لندن با ما منصفانه و عادلانه باشد و نه اینکه با ما همانند شهروندان درجه دو برخورد شود. کارکنان بخش خدماتی دانشگاه همانند دیگران انسان هستند و باید با آنها برخورد انسانی شود.

دانشجویان انگلیسی نگران کاهش میزان اقبال به تحصیلات عالی دانشگاهی به علت شهریه بالای تحصیل هستند. 

یکی از دانشجویان انگلیسی گفت:دانشگاههای انگلیس به بنگاههای بزرگ اقتصادی تبدیل شده اند. دانشگاه ها در صندوقهای بیمه ای و سرمایه گذاری و صندوقهای بازنشستگی سرمایه گذاری می کنند. درنتیجه، شرایط بازار بر دانشگاهها و سیاست گذاری های آنها تاثیرگذار است. مسئولان دانشگاهی بجای آنکه رویکرد آموزشی داشته باشند ، رویکرد اقتصادی و آموزشی دارند. حضور گسترده مسئولان وزارت آموزش انگلیس در موقعیتهای تجاری و اقتصادی ، موید همین مسئله است.

مسئولان دانشگاه لندن حاضر نیستند درباره اعتراضها و خواسته های دانشجویان این دانشگاه توضیح بدهند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار