بررسی‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد اسفناج یکی از ضروری‌ترین سبزی‌ها برای خانم‌هاست و اهمیت مصرف آن در فصل زمستان بسیار زیاد است.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان با انجام آزمایشاتی دریافتند در فصل زمستان بدن خانم‌ها در پایین ترین سطح هورمون قرار دارد و "غده‌های متابولیسمی" و تیروئیدی به درستی کار خود را انجام نمی‌دهند، اما با اسفناج که مانند دارو در بدن عمل می‌کند، میتوان سیستم بدنی را تنظیم کرد.

گفتنی است، "فلانووئیدهای" موجود در سبزیجات از چین و چروک‌های پوست در خانم‌ها جلوگیری کرده و باعث آرامش ذهن و اعصاب در آن‌ها می شود.

مطالعات اخیر نشان می‌دهند پختن بیش از حد اسفناج باعث از بین رفتن تمام ویتامین‌های آن و سمی شدن آن می‌شود، از این روز بهتر است تا جایی که امکان دارد افراد آن را به صورت خام و یا نیمه پخته مصرف کنند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند آب اسفناج یکی از "معجون‌‍‌های گیاهی" برای دیابتی‌ها و افراد مبتلا به "ام اس" است و می‌تواند روند درمان بیماری‌ آن‌ها را سریعتر کند.

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار