رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی گفت: سالانه 45 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،غلامرضا هادربادی اظهار داشت: در خراسان جنوبی 623 واحد مرغداری فعال وجود دارد.

وی با بیان این‌که از این تعداد 604 واحد مرغ گوشتی است، تصریح کرد: همچنین تعداد 19 واحد تخم‌گذار نیز در استان وجود دارد.

ظرفیت مرغداری‌های گوشتی خراسان‌جنوبی 8 میلیون قطعه است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت مرغداری‌های استان اذعان داشت: ظرفیت مرغداری‌های گوشتی استان 8 میلیون و 279 هزار و 750 قطعه است.

هادربادی ادامه داد: مرغداری‌های تخم‌گذار استان ظرفیت نگهداری از 791 هزار قطعه مرغ را دارد.

وی با اشاره به میزان تولید سالانه تخم‌مرغ در خراسان جنوبی یادآور شد: سالانه 10 هزار و 700 تن تخم‌مرغ در استان تولید می‌شود.

70 درصد مرغ تولیدی صادر می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: همچنین سالانه 45 هزار تن گوشت مرغ نیز در استان تولید می‌شود.

هادربادی با بیان این‌که 70 درصد مرغ تولیدی استان به سایر استان‌های کشور صادر می‌شود، متذکر شد: این اقلام تولیدی بیشتر به استان سیستان و بلوچستان صادر می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه 3 هزار تن تخم‌مرغ نیز مازاد بر نیاز استان صادر می‌شود.

تولید سالانه 11 میلیون جوجه یک‌روزه در خراسان جنوبی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان این‌که صادرات و واردات جوجه به استان انجام می‌شود، تصریح کرد: سالانه حدود 11 میلیون قطعه جوجه یک‌روزه در استان تولید می‌شود.

هادربادی خاطرنشان کرد: نیاز جوجه یک‌روزه خراسان جنوبی سالانه 28 میلیون قطعه است.

انتهای پیام/م
برچسب ها: کشاورزی ، خراسان ، مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.