پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: بیماری "نقرس" که با افزایش اسید اوریک در بدن ایجاد میشود، یعنی افراد با مصرف زیاد پروتئین اسید اوریک بدنشان افزایش یافته و باعث درد و تورم در مفاصل میشود.
وی افزود: این افراد باید مصرف پروتئین حیوانی مانند گوشت قرمز را محدود کنند و به جای آن پروتئین گیاهی مثل سویا را مصرف کنند.
وی ادامه داد: از عوامل دیگر افزایش اسید اوریک پروتئین حبوباتی مثل عدس و لوبیا است که باید برای افراد مبتلا به" نقرس "محدود شود و به جای آن برنج، سیبزمینی و ماکارونی مصرف کنند.
دکتر فرهبخش خاطرنشان کرد: برخلاف باور غلط که افراد گوشت داخل خورشت را نمیخورند باید گفت: که حتی عصارهی گوشت که با بقیهی مواد پخته میشود نیز باعث افزایش سطح اسید اوریک میشود.
انتهای پیام/